LEVERANSVILLKOR

I samtliga priser ingår moms på 25 %. Vi tillämpar fri frakt på alla produkter. Det finns ingen minsta ordergräns utan du väljer själv hur många produkter du vill beställa. Vi reserverar oss för eventuella prisjusteringar, lagerändringar och uppenbara skrivfel. Vi följer Distans- och hemförsäljningslagen (2005:59). Är du under 18 år krävs godkännande av målsman för att genomföra ett köp.

Betalningar
Betalning för beställningar i Sverige sker via Klarna Checkout som tar hand om och garanterar säkerheten för alla betaltransaktioner. Genom Klarna Checkout finns möjlighet för kortbetalning, banköverföring och fakturaköp.

Vi utnyttjar DHL, Posten och Schenker- för distribution av paket. Det betyder att du kan hämta ditt paket på DHLs och Schenkers utlämningsställen- servicepoints. Många av dem är öppna från tidigt på morgonen till sent på kvällen. Meddela oss gärna vilket utlämningsställe som passar dig bäst.

Du kan även hämta dina varor hos oss på adressen:

Såab Konsulting (samma lokaler som Pooltorget)
Stallarholmsvägen 43
124 59 Bandhagen
För öppettider se: www.zamla.se
Org nr 559045-1422

Telefon: 0707645623

Ångerrätt (= öppet köp / returer / reklamationer)
Enligt distanshandelslagen har du alltid 14 dagars rätt att ångra ditt köp från det att du har mottagit varorna. Skicka returen eller meddela oss inom 14 dagar att du vill utnyttja din ångerrätt.Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den.
Varan skall givetvis vara oskadad och i oanvänt skick och alla originalförpackningar och -etiketter finnas kvar. Vid avsaknad av originalförpackning eller -etiketter debiteras en administrativ kostnad om 100 kr.
Om avtalet gäller en specialtillverkad vara – eller en vara som fått en tydlig personlig prägel, gäller inte ångerrätten.
Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig

Eventuella byten/returer skickas till:

Såab Konsulting
Stallarholmsvägen 43
124 59 Bandhagen

Skickas en produkt tillbaka till oss för byte eller retur och produkten är använd skickas produkten tillbaka till kunden med en faktura på 150 kr för returfrakten och administration. Det är av yttersta vikt att produkten INTE är använd vid byte eller retur samt att alla lappar, kardborrefästen och plast (vid läderprodukter) finns med.
OUTLÖSTA PAKET

För beställda paket som inte hämtas ut och går i retur debiteras en avgift på 350 kr för att täcka utgifter för frakt, emballage och administration.

 

LEVERANSTID

Din försändelse skickas snarast efter beställning/betalning och normalt levereras den inom 1 – 4 arbetsdagar. Vid kampanjer förbehåller vi oss rätten till längre leveranstider. Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning av produkter. Detta meddelas dock snarast och du kan då välja att invänta leverans eller annullera din order.

 

FORCE MAJEURE
I händelse av krig, naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighets beslut, uteblivna leveranser från underleverantörer, fördyrande omständigheter, samt därmed jämförbar händelse utanför vår kontroll vilken inte skäligen kunnat förutses, som påverkar ingångna avtal samt utfästelser från vår sida, och som gör att vi inte kan hålla nämnda avtal/utfästelse, skall sådan händelse utgöra grund för att vi befrias från våra förpliktelser att fullgöra nämnda avtal.